Navigasyonun yanlış yönlerdirmesiyle köy yoluna girdiler. Uçuruma düşen arabada aynı aileden 3 kişi can verdi

Adana'da gerçekleşen kazada navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle kendilerini köy yolunda bulan aile, arabanın önüne köpek atlaması sonucunda şoförün yaptığı manevrayla uçuruma savruldu. 35 yaşındaki ikiz kardeşler ve kardeşlerden birinin 9 yaşındaki kızı yaşamını yitirdi.

Navigasyonun yanlış yönlerdirmesiyle köy yoluna girdiler. Uçuruma düşen arabada aynı aileden 3 kişi can verdi

Dün sabah saatlerinde Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde meydana gelen kazada, Kayseri'de yaşayan ikiz kardeşler Ayşe Tokalı ve Elife Yağmur (35), Adana'da yaşayan ablalarını ziyaret etmek için, eşleri Kerim Yağmur (36) ve Selçuk Tokalı (36), kızları Ravza Nur Tokalı (9), Rabia Tokalı (12) ve Fatma Rana Yağmur (5) ile birlikte otomobil ile yola çıktı.

NAVİGASYON YANLIŞ YOLA YÖNLENDİRDİ

Yolda ilerlemek adına navigasyondan yardım almak isteyen sürücü Kerim Yağmur, navigasyonun yanlış yönlendirmesi sebebiyle köy yollarına girdi. Tufanbeyli'nin Ağdaşalağı köyü geldiklerinde otomobilin önüne köpek atlaması sonucunda, sürücü Kerim Yağmur köpeğe çarpmamak adına manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Engebeli ve dar köy yolundan savrulan otomobil yol kenarındaki uçuruma düştü.

Feci kazada sürücü Kerim Yağmur ile bacanağı Selçuk Tokalı ve 3 çocuk yaralanırken, araçtan dışarı savrulan ikizler Elife Yağmur ve Ayşe Tokalı hayatını kaybetti. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Ravza Nur Tokalı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Diğer yaralılarden Kerim Yağmur ve Selçuk Tokalı tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

BUGÜN DEFNEDİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Tokalı, kızı Ravza Nur Tokalı ve ikizi Elife Yağmur’un cenazeleri bugün, Kabasakal Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine merhumelerin taburcu edilen eşleri Kerim Yağmur ve Selçuk Tokalı da katıldı.

Navigasyonun yanlış yönlerdirmesiyle köy yoluna girdiler. Uçuruma düşen arabada aynı aileden 3 kişi can verdi - Resim : 1

Navigasyonun yanlış yönlerdirmesiyle köy yoluna girdiler. Uçuruma düşen arabada aynı aileden 3 kişi can verdi - Resim : 2

Navigasyonun yanlış yönlerdirmesiyle köy yoluna girdiler. Uçuruma düşen arabada aynı aileden 3 kişi can verdi - Resim : 3