NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti

NBA’de Houston Rockets’ın Sacremanto King ile karşılaştığı mücadelede forma giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, maçın son anlarında sakatlandı. Genç basketbolcu, tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti

NBA’de normal sezon heyecanı devam ediyor. Milli basketbolcu Alperen Şengün’ün formasını giydiği Houston Rockets, deplasmanda Sacramento Kings ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Houston Rockets, 114 – 104 kazandı.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti - Resim : 1

BLOĞA ÇIKARKEN YERDE KALDI

Mücadelenin son anlarında talihsiz bir an yaşandı. Alperen Şengün, hızlı gelişen King atağında bloğa çıktığı pozisyon sonrası yerde kaldı. Milli basketbolcu sert şekilde yere düştü ve uzun süre yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Alperen, sahadan tekerli sandalye ile ayrılmak zorunda kaldı.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti - Resim : 2

ALPEREN BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Milli basketbolcu, tekerlekli sandalye ile soyunma odasına götürüldüğü sırada büyük üzüntü yaşadı. Alperen Şengün'ün durumu çekilecek MR sonrası netleşecek.

Alperen Şengün talihsiz bir şekilde sakatlandığı Sacramento Kings maçını 14 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ve 2 top çalma ile tamamladı.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti - Resim : 3

ALPEREN ŞENGÜN'ÜN SON DURUMU BELLİ OLDU

Maçın ardından Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka, Alperen Şengün'ün sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu görmekten nefret ediyoruz. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı. Orada neler olduğunu göreceğiz. Spekülasyon yapmaktan nefret ediyorum. Bileğinin üzerine kötü bir şekilde düşmüş gibi gözüküyordu" ifadelerini kullandı.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti - Resim : 4

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün’den kötü haber! Tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti - Resim : 5