Fenerbahçe'ye Real Betis rakip oldu

Fenerbahçe'nin yeni sezon teknik direktör adaylarından olan ve daha önce görüşme gerçekleştirilen Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica için İspanyol ekibi Real Betis devreye girdi.

Fenerbahçe'ye Real Betis rakip oldu

Bjelica'nın eskiden futbol oynadığı Betis'in, Hırvat hocayı takımın başına geçirmek istediği belirtildi. Hırvat basını ise Fenerbahçe'nin Bjelica'ya Mayıs ayının başlarında yaptığı teklifi açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon teknik direktör adayları arasında yer alan ve daha önce bir görüşme gerçekleştirildiği doğrulanan Nenad Bjelica için İspanya'dan yeni bir iddia gündeme geldi. Hırvat hocanın futbolculuk döneminde formasını giydiği ve son yıllarda yaptığı önemli yatırımlarla dikkat çeken Real Betis, takımın başına Rubi'nin yerine Nenad Bjelica'yı getirmek istiyor. 

AS'ın haberine göre Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirme aşamasında olan Bjelica; İtalya Almanya ve Yunanistan'dan ekipler dışında da son olarak İspanya'dan Real Betis'in gündemine geldi. 

Kadrosunda Nabil Fekir, William Carvalho gibi yıldızları bulunduran Betis, bu transferlerin karşılığını alabilmiş değil ve bu sezon ligde 13. sırada yer alıyorlar. Bu doğrultuda teknik direktör Rubi ile yolların ayrılması söz konusu. Fakat Rubi'nin 2022'ye kadar bulunan kontratının feshi için İspanyol hocaya 5 milyon Euro'luk bir tazminat ödenmesi gerekmekte.