Nesli tükenme tehdidi altındaki daha önce kimsenin görmediği tür, kendi türünden de hiç kimseye benzemiyor. Ona uzun süre bakanlar hipnoz olabilir

Nesli tükenme tehdidi altındaki daha önce kimsenin görmediği tür, kendi türünden de hiç kimseye benzemiyor. Madagaskar kaplumbağasının sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, hayran bıraktı. Kabuğundaki desen, uzun süre bakanları hipnotize bile edebilir.

Sosyal medyada paylaşılan kaplumbağanın görüntülerinde, ilk başta sadece kabuğu görüldüğünde hiç kimse onun bir kaplumbağa olduğunu anlayamadı. Görüntülerde, çevirdikten sonra kaplumbağa olduğu anlaşılan canlının Madagaskar kaplumbağası olduğu ve nesli tükenme tehdidi altındaki türlerden biri olduğu söylendi. Kaplumbağayı görenler, kabuğundaki desene uzun süre bakıldığında hipnotize bile edebileceği yorumunda bulundu.

Nesli tükenme tehdidi altındaki daha önce kimsenin görmediği tür, kendi türünden de hiç kimseye benzemiyor. Ona uzun süre bakanlar hipnoz olabilir - Resim : 1

KRİTİK DERECEDE TEHLİKELİ 

Madagaskar Kaplumbağası, isminden de anlaşılacağı üzere çoğunlukla Madagaskar adasında yaşayan nispeten büyük bir Kaplumbağa türüdür. Tropik bölgelerdeki diğer yıldız desenli Kaplumbağalara benzer şekilde evrimleşmiş olmasına rağmen diğer türlere göre daha çarpıcı ve karmaşık desene sahiptir. Madagaskar Kaplumbağası, vahşi doğada sayıları kritik bir şekilde tehlike altında olmalarına rağmen, evcil hayvan olarak da seçilirler.