Neslihan Atagül’ü kızdıran Burak Özçivit sorusu

Bir giyim markasının yüzü olan eşi Kadir Doğulu’ya destek vermek için Bodrum’dan gelen “Sefirin Kızı” dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, Burak Özçivit’le ilgili soruya neden tepki gösterdi?

Sefirin Kızı” dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, bir giyim markasının yüzü olan eşi Kadir Doğulu’ya destek vermek için çekimlerin yapıldığı Bodrum’dan İstanbul’a geldi. Gecede Kadir Doğulu’ya geçen ay beraber film çektiği Kazak yapımcı ve komedyen Nurlan Koyanbayev de eşlik etti. Doğulu, reklam yüzü olduğu markanın doğanın korunmasına destek veren özel bir koleksiyon ürettiğine dikkat çekti.

Neslihan Atagül’ün 22 yaşında aramızdan ayrılan kanserle mücadelenin simgesi haline gelen Neslican Tay’ın hayatını canlandıracağı gündeme gelmiş, Kadir Doğulu ise geçen günlerde Magazin Hattı’na haberin doğru olmadığını açıklamıştı.

Kadir Doğulu ayrıca Yaşar ve Efe İrvül’ün yapımcılığını üstleneceği “Güneş Tutulması” adlı diziyle yeni yılda seyirci karşısına çıkacağını anlattı.

Ünlü oyuncu çift, geçmişte beraber proje çektikleri Burak Özçivit’le ilgili soruya ise sinirlendi. Burak Özçivit, Neslihan Atagül ile Kara Sevda dizisinde çektikleri cesur sahneler sorulunca “Fahriye’yle aramızdaki güven tam... Zaten Kadir’le yakın arkadaşız. Bizde yanlış olmaz” demiş. Bu açıklamasının üzerine Kadir Doğulu küplere binmiş ve “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” tweetini atmıştı. Neslihan Atagül çocuk sorusuna ise esprili bir yanıt verdi.