Nesrin Cavadzade alfa erkeğini sonunda buldu

“Yasak Elma” dizisinin setinde başlayan samimiyetleri aşka dönüşen Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan çifti, evleniyor mu?

Yasak Elma” dizisinin Şahika’sı Nesrin Cavadzade ile Kerim’i Gökhan Alkan hafta başı yaptıkları paylaşımlarla şaşırttı. İkili, sosyal medyadan aşk yaşadıklarını ilan etti. Nesrin Cavadzade geçen aylarda alfa erkeği aradığını ancak bulamadığını açıklamıştı.

Yasak Elma dizisinin Halit Argun’u Talat Bulut’un “Nesrin evleniyor, sizden kaçıyor, gerisini siz bulun” dediği Cavadzade, konuyla ilgili sorulara şu yanıtı vermişti. Gökhan Alkan ise geçen günlerde özel hayatı sorulduğunda yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı.

Alfa erkeği arayan Nesrin Cavadzade’nin aradığı aşkı dizi setinde bulduğu ortaya çıktı. Cavadzade önce kendisinin yayınladığı aşk pozunun altına kırmızı kalp emojisi koydu. Güzel oyuncu, Gökhan Alkan’ın yaptığı paylaşımda adını alnına etiketlediğini görünce de “alın yazın” mesajını attı. instagramda 2.2 milyon takipçileri olan ikilinin aşk pozu 3 saatte 250 bin beğeni aldı.

Gökhan Alkan’la aşk yaşadığını ilan ettikten sonra Nesrin Cavadzade’nin 1 yıl önce “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filminin galasında yaptığı “Çirkin erkek seviyorum” açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan Gökhan Alkan, geçen haftalarda yabancı bir sitenin yaptığı ankette “Dünyanın en yakışıklı 20 erkeği” arasına girmişti. “Yasak Elma” dizisinden ayrılan Gökhan Alkan salı akşamı sevgili Nesrin Cavadzade ile ilk kez Yeniköy’de bir balıkçıda kameralara takıldı. İkiliye Nesrin Cavadzade’nin anne ile babasının da eşlik etmesi ilişkinin nikah masasına doğru gittiği yorumuna neden oldu. Cavadzade’nin ailesiyle Gökhan Alkan’ın samimiyeti gözden kaçmadı.

Şimdiden aileye giren Gökhan Alkan sık sık yerinden kalktı ve önce sevgilisine bir şeyler anlattı, ardından müstakbel kayınvalidesinin yanına gitti. Alkan, bir süre mekânın görevlileriyle konuştu. Yemeğin sonunda Cavadzade’nin babası cüzdanından para çıkardı ancak hesabı Gökhan Alkan ödedi. Alkan ve Cavadzade bir ara dikkatle faturayı inceledi. Gökhan Alkan, sevgilisi Nesrin Cavadzade ve ailesiyle balıkçıdan beraber ayrıldı.

Yakışıklı oyuncu Cavadzade ile çok mutlu olduklarını açıkladı. Nesrin Cavadzade’nin babası ise müstakbel damatlarıyla daha önceden tanıştıklarını söyledi. Ünlü oyuncu çift kaşanan kargaşa nedeniyle balıkçının önünden hemen ayrılamadı.