Nevrigül Alan cinayeti için Müge Anlı'da olan Nazmiye Tutaner, bu kez de Müge Anlı'ya verdi veriştirdi!

Bir süredir, Bursa'da yaşanan Nevrigül Alan cinayeti ile ilgili Müge Anlı'nın programında olan kardeşi Nazmiye Tutaner'in sinir bozucu tavırları ile dikkat çekmesi, sosyal medyada viral olmuştu. Sık sık TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla gündemde olan Tutaner, son olarak ise açtığı canlı yayında Müge Anlı için "Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge" ifadelerini kullanarak eleştirmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Nevrigül Alan cinayeti için Müge Anlı'da olan Nazmiye Tutaner, bu kez de Müge Anlı'ya verdi veriştirdi!

Bir süredir, Bursa'da yaşanan Nevrigül Alan'ın ölümüyle ilgili konuyu masaya yatıran Müge Anlı'nın sunduğu programda, Alan'ın kızkardeşi Nazmiye Tutaner gerçekleri sakladığı düşüncesiyle ve sinir bozucu hareketleriyle tepkilerin odağı olmuştu.

Sık sık sosyal medyadada gündem olan Nazmiye, şimdi de TikTok'ta açtığı canlı yayında Müge Anlı hakkında 'reyting' açıklaması yaptı. 

Nevrigül Alan cinayeti için Müge Anlı'da olan Nazmiye Tutaner, bu kez de Müge Anlı'ya verdi veriştirdi! - Resim : 1

Nazmiye Tutaner'in Müge Anlı hakkında yaptığı açıklamalar, herkesi şaşırttı. Açtığı canlı yayında Müge Anlı için "Reyting kırmanın peşinde. Çok da tın Müge" ifadelerini kullanarak eleştirmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Nazmiye Tutaner en son Müge Anlı tarafından sevgili yapması sebebiyle eleştirilmişti. Anlı, Nazmiye'nin ablasının ölümüne üzülmediğini belirterek TikTok'a yüklediği videoyu eleştirmişti. Nazmiye ise kendini "bu şarkı ablamla benim şarkımdı" diyerek savunmuştu fakat hem izleyenlerden hem de Müge Anlı'dan sert tepki almaktan kurtulamadı.