O anların videosu milyonlar izlenmişti! Motosikletine aldığı polis memuru ile muhtarı kovalayan genç o anları anlattı

Motosikletli gencin polis memurunu arkasına alıp kovalamacaya karıştığı anların görüntüsü milyonlar izlenmişti. Ömer Uğur, yaşadığı adrenalin dolu anları anlattı.

O anların videosu milyonlar izlenmişti! Motosikletine aldığı polis memuru ile muhtarı kovalayan genç o anları anlattı

Dün Kadıköy'de yaşanan olayda, bir mahalle muhtarı trafikte tartıştığı motosikletliye belindeki tabancasını göstererek tehtit etti. Motosikletlinin durumu olay yerine yakın olan polis memuruna bildirmesi üzerine, polis memuru muhtarın otomobiline takibe aldı. Yoğun trafik nedeniyle muhtarın arabasına yetişme imkanı olmayan polis memuru, yoldan geçen bir motosikletliyi durdurup arkasında atladı.

Motosikletli ile polis memuru muhtarın aracının peşine düşmelerinin ardından, birkaç sonra önünü keserek durdurdular. Polis memurunun muhtar ile konuşmasıyla biten olay, motosiklet sürücüsünün kask kamerasına anbean yansıdı. Sosyal medyaya düşen o anlar milyonlar izlendi.

"YANINDA SİLAH VARDI, MUHTAR OLDUĞUNU SÖYLÜYORDU"

Polis memurunu motosikletine alıp kovalamacaya karışan Ömer Uğur o anları, "Olay sabah saatlerinde evimden çıkıp iş yerine gitmeye çalıştığım esnada oldu. Önüme bir polis memuru çıktı. Öndeki araç başka bir motosikletli ile tartışmış, tartışma sırasında şüpheli motosikletliye silah göstermiş. Polis uygulama yaptığı için yetişememiş. Polis de beni durdurup öndeki aracı takip etmemi istedi. Trafik olduğu için ben de takip ettim. 2 - 3 dakikalık kovalamacanın ardından önünü keserek yakaladık. Yanında silah vardı, muhtar olduğunu söylüyordu" ifadeleriyle anlattı.

O anların videosu milyonlar izlenmişti! Motosikletine aldığı polis memuru ile muhtarı kovalayan genç o anları anlattı - Resim : 1

"TARİFSİZ BİR DUYGUYDU, SADECE GİTMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Uğur, "Tarifsiz bir duyduydu. Sadece gitmem gerektiğini düşündüm .Polis memurunun söylediklerini yapmaya çalıştım. Sürücü arabadan inmeyi reddetti. Polis memuruna da karşı geldi. Yardımcı ekipler geldi. Bir süre sonra işime geri geldim. İlginç bir olay yaşandı" diye konuştu.

O anların videosu milyonlar izlenmişti! Motosikletine aldığı polis memuru ile muhtarı kovalayan genç o anları anlattı - Resim : 2