O kan grubu erkekler cinsellikte çok başarılı!

Erkeklerin ve kadınların cinsel hayatlarında kan grubunun etkili olduğunu biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalar, kan grupları ve cinsel hayat arasında bir bağlantı buldu. Peki hangi kan grubu cinsel hayatta nasıl?

O kan grubu erkekler cinsellikte çok başarılı!

A grubu kadınlar
Kan gruplarından ilki A grubunda, kadınlar farklı fantazilere açık oluyor. Cinsel hayatlarını renklendirmeyi çok seviyorlar. Bunun haricinde lükse ve paraya düşkün oluyorlar.

A Grubu erkekler
Aynı kan grubunun kadını her ne kadar cinsel hayatında renkli ve açıksa, erkek de o denli kapalı bir tutum sergiliyor. Düzenli yaşamayı seven, plancı erkekler genellikle A grubu erkeklerinden oluyor.

Cinsel hayatında da yaşamındaki kadar titiz olan A grubu erkekleri için hijyen olmazsa olmazdır. Bu kan grubunun erkekleri cinsel hayatlarını görev olarak benimserler ve tam bir görev adamıdır.

 

B grubu kadınlar
B kan grubunda olan kadınlarda ya siyah vardır ya da beyaz. Gri onlar için yoktur. Para konusunda ya çok cömert ya da çok cimri oluyorlar. Cinsel hayatlarında da ya aşırı istekle doludurlar ya da çok isteksiz.

 

B grubu erkek
B kan grubu erkekleri ise cinsel hayatlarında ön plana kadınların isteklerini koyar ve öncelikle onu düşünür. Ancak bu kan grubundaki erkeklerin en çok nefret ettiği şey özgürlüklerinin kısıtlanmasıdır.

 

AB kan gurubu kadınlar
Bu kan grubundan olan kadınlar hayatları gibi cinsel hayatlarında da pratik olmayı severler. Bu işlerle fazla uğraşıp onu bir tutku haline getirmek pek hoşlarına gitmez. Sonuç odaklı olup cinsel ilişkinin hızlı sona ermesini isterler. İş hayatı onlar için her şeyden önce gelir.

 

AB grubu erkek
Bu kan grubuna sahip erkekler cinsel ilişki sırasında otoriter olmayı sever. İlişkinin yönlendiricisi ve lideri her zaman bu kan grubundaki erkekler olur.. Eğer onların istediklerini yaparsanız size ömür boyu aşık kalırlar...

 

 

0 grubu kadın
Şehvet ve arzu doludur. Onlar için cinsel ilişki vazgeçilmezdir. Erkeklerin yüreğini hoplatan elbiseler giymeye bayılır. Karşı cinsi baştan çıkarmak onların işidir. Bu kadınlarla bir kere bile beraber olsanız mutlaka devamını isteyebilirsiniz, bir daha vazgeçmeniz imkansızdır.

 

 
0 grubu erkek
Aşık olduğu zaman birlikte olduğu kadını çok kıskanır. Onu asla başka bir erkekle düşünmek istemez. Kalabalığı sevmediği için sokakta öpüşmek bile onları sıkar. Yatakta ise son derece hareketli, çalışkan ve hırslıdır.