Emniyete ihbar yağdı

Taşıdığı hareketsiz kadını köprüye doğru götüren adamı görenler polisi ihbar yağmuruna tutunca olaya müdahale edildi ancak gerçek bambaşkaydı. Adam cinsel ihtiyacı için şişme bebek tarzı cansız bir manken taşıyordu...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde bir anda polise ihbar yağınca ekipler harekete geçti. Arayan vatandaşlar, bir adamın hareket etmeyen bir kadını sürüklediğini, köprüden atabileceğini söylüyordu. Hem telefonla hem de sosyal medyadan polisten müdahale etmesini isteyen vatandaşların bu sözleri kısa sürede karşılık buldu ve ekipler adamın olduğu bölgeye gitti.

Gittiklerinde çok ilginç bir manzara ile karşılaşan Kansas polisi, olayı Twitter hesabından duyuyarak herkesin içine su serpti. Adam, çöpten bulduğunu iddia ettiği seks oyuncağını yaşadığı yere götürmeye çalışıyordu.

Adamı sadece, insanların yoğun olduğu yerlerde taşımaması gerektiği konusunda uyaran polisler, herhangi bir cezai işlem yapmadı.

Adam polislere aldırış etmeden kadını taşımaya devam etti. Şehir merkezine geldiğinde karşısında bir seks oyuncağı taşıyan adamı gören meraklı biri cep telefonu kamerası ile o anları görüntüledi.

Kansas polisi, sosyal medyada patlak veren olayın doğrusunu yine sosyal medyadan yazdı:

Polis, bu sabah saat 11: 22'de başlayan ve şehir merkezinin batı tarafında üstsüz, bilinçsiz bir kadını taşıyan bir adam hakkında çok sayıda çağrı aldı. Arayanlar, onu bir köprüye atmak istediğini, kaldırıma düşürdüğünü ve bir kaldırımın üzerinden ölü halde bıraktığını söyledi. Bazıları onu giydirmeye çalıştığını söyledi. Biri, adamın taşıdığı kadının "kurtarın" diye bağırdığını söyledi. Çok sayıda çağrıya cevap verildi ancak gerçek çok farklıydı. Adamın taşıdığı bir kadın değildi. En azından canlı bir kadın değildi. Sadece kadın bebeğiydi.