Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi konuştu! 4 futbolcunun neden kadroda olmadığını açıkladı!

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi yayıncı kuruluş BeIN Sports’a konuştu. Buruk maçla ilgili, “Kazanmak çok önemli bugün. Rakibimiz de bizi yenmek için oynayacak. İnşallah iyi oyunla kazanırız. En büyük isteğim bu” dedi. Buruk, kadroda olmayan futbolcular için de de konuştu.

Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi konuştu! 4 futbolcunun neden kadroda olmadığını açıkladı!

 Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Derbi müsabakası öncesi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, kadroda olmayan futbolcular hakkında, "Kadroda olmayan isimler, Abdülkerim'in dünkü idmanda ağrısı oldu. Abdülkerim'i idareli kullanıyorduk zaten. Dünde antrenmanın içinde kendini rahat hissetmedi, kadroya almadık. Bir sonraki maçı da düşündüğümüz için kadroda yok. Zaha'da darbeden ötürü ödem var. MR kontrolleri sonucunda ağrıyla birleşince kadroda yer almadı. Onun dışındaki tüm kadro tercihimiz. Ziyech ve Aurier'in sakatlıkları devam ediyor, takım çalışmalarına katılmadılar. Beklediğimizden uzun oldu. Onlar dışında eksik yok" dedi.

"KAZANIP AVANTAJI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Buruk, “Rakip takım kadrosunu gördüm, merkezde iki tane defansif özellikli, önünde 4 ofansif oyuncuları var. Rakibimizin önemli özelliği, 4 maçtır gol yemiyor. Güvenli bir oyun ortaya koyuyor. Kaliteli oyuncuları var, özellikle ön tarafta, skora etki edecek oyuncular. Gol yemezseniz bu da maç kazandırıyor. Zorlu bir maç bekliyor. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Zor bir deplasman ama oyuncularım bu tür deplasmanlara alışık. Amacımız kazanmak. Bu maçı kazanırsak şampiyon olmuyoruz. Çok maç var, 11 maç var. Kazanıp avantajı devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak çok önemli bugün. Rakibimiz de bizi yenmek için oynayacak. İnşallah iyi oyunla kazanırız. En büyük isteğim bu” dedi.