Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 7.derbisine çıkacak! İşte Okan Buruk’un derbi karnesi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş ile oynayacağı derbi müsabakasıyla kariyerinde 7.derbisini yaşayacak. Buruk, 6 derbide 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 7.derbisine çıkacak! İşte Okan Buruk’un derbi karnesi

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, derbi müsabakasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 7.derbisine çıkacak! İşte Okan Buruk’un derbi karnesi - Resim : 1

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların başında 7. derbisine çıkacak. Geçtiğimiz sezon takımın başına geçen Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 6 derbide 4 kez kazanırken, 1 defa mağlup oldu, 1 maçta da berabere kaldı.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, Beşiktaş'a karşı ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında 7.derbisine çıkacak! İşte Okan Buruk’un derbi karnesi - Resim : 2

OKAN BURUK, BEŞİKTAŞ İLE 11.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Beşiktaş’a karşı daha önce Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor, Akhisarspor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başındayken rakip oldu. Buruk’un takımları, bu müsabakalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Galatasaray altyapısında yetişen Okan Buruk, futbolculuk kariyerinde 2004-2006 yılları arasında Beşiktaş forması da giymişti.