Ölü olarak suyun üzerinde yatıyordu, küçük canavarlar saniyeler içerisinde gelip keskin dişleriyle tam ortasından cesedi yemeye başladı

Nehrin üzerinde ölü bedeniz süzülen dünyanın en vahşi hayvanlarından biri korkunç bir saldırıya uğradı. Küçük yaratıklar keskin dişlerini leşin her yerine saplayıp karınlarını doyurmaya başladı. Video kaydında ölü hayvanın bedeni tam ortadan parçalandı.

Hiçbir şey doğanın vahşetini iş başındaki bir piranha sürüsü kadar iyi sergileyemez. İnstagramında yayınlanan yeni bir video bu yırtıcı balıkların tam olarak neler yapabileceğini gösteriyor. Videoda, timsah ailesinden gelen ölü bir Kayman karnının üstünde süzülüyor, birden fazla pirana sürüngenin vücut boşluğundaki bir açıklıktan içeri girip çıkıyor, giderken bütün et parçalarını koparıp yutuyor. Ölü kaymanın resmen kuruk bölümünü tamamen vücuttan ayırdılar.

ÇÖPÇÜLÜKLE HAYATTA KALIRLAR

Piranalar usta avcılar olsa da bu video, türün en önemli hayatta kalma tekniklerinden birini kullandığını gösteriyor: Çöpçülük. 30'dan fazla piranha türünün bulunduğu Amazon'da balıkların beslenmesinin önemli bir kısmı ölü veya ölmekte olan balıklardan ve sürüngenlerden geliyor.