Önce kadına sözlü tacizde bulundu, ardından erkek arkadaşını öldürdü!

Kadıköy'de Davut Atakov (23), kız arkadaşı ile birlikte yürürken, kız arkadaşı Ali K.Ş. tarafından sözlü tacize uğradı. Ardından Ali K.Ş. ile kavga eden Atakov, bıçaklanarak ağır yaralandı. Atavkov kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kavga anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

14 Ekim Cumartesi günü saat sabaha karşı 03.20 sularında Kadıköy/Hasanpaşa Mahallesi'nde yaşanan olayda, kız arkadaşı S.T. (27) ile yolda yürüyenn Davut Atakov, kız arkadaşına laf attığı iddia edilen Ali K.Ş. ile kavgaya tutuştu. Çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanna Atakov, kaldırıldığı hastanede kayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Atakov'un kız arkadaşı S.T.'nin ifadesine başvurdu. Genç kadın ifadesinde birlikte yürüdükleri esnada 35-40 yaşlarında kirli sakallı, gözlüklü, uzun montlu bir erkeğin kendisine laf attığını, bu nedenle erkek arkadaşıyla kavga ettiklerini söyledi. S.T. kavga sırasında arkadaşını bıçaklayan şüphelinin olay yerinden yaya olarak kaçtığını belirtti. 

Ekipler kaçan şüpheli şahıs Ali K.Ş.'yi kısa sürede cinayet silahı ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli cinayeti itiraf ederken “Onlar geçerken bana laf attılar. Ben de cevap verince aramızda kavga çıktı. Kendimi korumaya çalıştım" dediği öğrenildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Önce kadına sözlü tacizde bulundu, ardından erkek arkadaşını öldürdü! - Resim : 1

Olay anlarının çevredeki iş yerilerinden birinin güvenlik kamerasına anbean yansıdığı ortaya çıktı.