Önümüzdeki Salı, Çarşamba atak bir anda geliyor, Perşembe gününden sonra tam tersine dönecek. Herkes neye uğradığına şaşıracak

Önümüzdeki hafta Salı ve Çarşamba günlerini işaret eden Hava City, o günlerde sıcaklık atağı beklentileri olduğunu ancak Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının hızla düşeceğini duyurdu. Herkes bir anda neye uğradığını şaşıracak.

Türkiye'de meteorolojik durum hakkında güncel paylaşımlarda bulunan Hava City kullanıcı isimli X (Twitter) hesabı, önümüzdeki hafta beklenen hava durumuna ilişkin paylaşımda bulundu. 

PERŞEMBEDEN İTİBAREN TAM TERSİNE DÖNECEK

Önümüzdeki hafta Salı ve Çarşamba günlerini işaret eden Hava City, sıcaklığın ciddi şekilde artacağını adeta bir sıcaklık atağı olacağını duyurdu. Ancak Perşembe gününden itibaren tam tersine dönecek. Sıcaklıkların bir anda düşeceğini ve yağış olacağının altı çizildi. 

DOĞRUDAN ETKİLEYECEK

Yaptığı paylaşımda ufak bir bilgi notu paylaşan Hava City, "Unutmayalım, yağış öncesi sıcaklık ne kadar artarsa beklenen yağışın miktarı da o ölçüde artar..." diyerek Salı ve Çarşamba günü yaşanacak sıcaklığın Perşembe gününden itibaren etkili olacak havayı doğrudan etkilediğini belirtti.

 

Önümüzdeki Salı, Çarşamba atak bir anda geliyor, Perşembe gününden sonra tam tersine dönecek. Herkes neye uğradığına şaşıracak - Resim : 1