Oppenheimer'ın yönetmeni Nolan'dan itiraf: "İnanılmaz bir ayrıcalık olurdu"

Dünyanın gündemindeki film Oppenheimer'ın yönetmeni Christopher Nolan, filmin tanımını için röportajlarına devam ediyor. Nolan'ın bu kapsamda verdiği röportajlarda bir soruya verdiği yanıt itiraf olarak yorumlandı.

Oppenheimer'ın yönetmeni Nolan'dan itiraf: "İnanılmaz bir ayrıcalık olurdu"

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, yılın en merak edilen filmlerinden biri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz cuma vizyona giren filmin yönetmeni Christopher Nolan ise filmin tanıtımı kapsamında röportaj vermeye devam ediyor.

Ünlü yönetmene yeni James Bond filmini çekmek isteyip istemediği soruldu.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAPMAK ASLA İSTEMEZSİNİZ"

Daha önce bir Bond filmini yönetmek istediğiyle ilgili konuşan Nolan, "O filmlerin filmografimdeki etkisi utanç verici derecede ortada. Bir Bond filmi yönetmek inanılmaz bir ayrıcalık olurdu" ifadelerini kullandı.

"Happy Sad Confused" adlı podcast'e konuşan Nolan, böyle bir projede çalışmanın bazı kısıtlamaları beraberinde getireceğini ve doğru anın büyük bir önem taşıdığını söyledi. 

İngiliz yönetmen, "Böyle bir şeyi üstlenip yanlış bir şey yapmak asla istemezsiniz" dedi.

BOND'U KİM OYNAYACAK?

Sean Connery, Pierce Brosnan ve Daniel Craig gibi usta oyuncuların hayat verdiği James Bond karakterini kimin canlandıracağı konusu hala gizemini koruyor.

25’inci Bond filmi No Time to Die'dan sonra yeni Bond için arayış sürerken hangi oyuncuların bu role uygun olduğu konusunda pek çok tahmin yapılıyor. (NTV)