Balık avı faciayla sonuçlandı! Kuzenler korkunç şekilde can verdi

Ordu'da dereye elektrik vererek balık avladıkları sırada akıma kapılan 2 kuzen hayatını kaybetti. Arkadaşları ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Balık avı faciayla sonuçlandı! Kuzenler korkunç şekilde can verdi

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Kuzenler Oğuzhan Berber ve Cihan Berber ile arkadaşları Mehmet Güldür, mahalledeki dereye elektrik vererek balık avlamaya çalıştı. Bu sırada elektirk akımına kapılan 3 kişi dereye düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Balık avı faciayla sonuçlandı! Kuzenler korkunç şekilde can verdi - Resim : 1

2 kuzen hayatını kaybetti
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Oğuzhan ve Cihan Berber ile Mehmet Güldür, ambulansla Korgan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kuzenler Oğuzhan ve Cihan Berber burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan Mehmet Güldür'ün tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Balık avı faciayla sonuçlandı! Kuzenler korkunç şekilde can verdi - Resim : 2

Aydın'da 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmişti
2 gün önce de Aydın'da Çine Çayı’nda Baba Hakan Yıldız çaya 100 metre mesafedeki arazi sulaması için kullanılan elektrik panosundan kablo uzatarak suya elektrik akımı verdi. Babasının suya elektrik verdiğinden habersiz olan Eren Yıldız, serinlemek için çaya girince akımına kapıldı.  Eren Yıldız'ın suda çırpındığını gören baba elektrik akımını keserek Eren’i sudan çıkardı. Ağır yaralan Eren, babası ve dedesi tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan  14 yaşındaki Eren Yıldız,  burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.