Cem Belevi'den çok sert sözler: Kanıtlasınlar mesleği bırakırım

Geçtiğimiz günlerde Cem Belevi'nin sinirlenip orkestrasına bardak fırlattığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı iddialara yanıt verdi. Belevi "Benimle uğraşan birileri var" dedi.

Cem Belevi'den çok sert sözler: Kanıtlasınlar mesleği bırakırım

Cem Belevi, önceki gece Etiler'de sahne aldı. Sahne öncesinde sorulara yanıt veren Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde orkestra ile ilgili tartışma yaşadığı ve önce ceketini fırlatıp ardından bardak fırlattığı iddialarına, yanıt verdi.

CEM BELEVİ'DEN İDDİALARA YANIT

Cem Belevi "Çok üzücü, ben bir müzik emekçisiyim. Müzisyen dostlarım ile yürüdüğüm bir yol var. Şarkılarım dinlendiyse onlar ile yaptım. Böyle bir video böyle bir olay varsa ben mesleği bırakmaya hazırım. Cem Belevi'nin kariyerinde böyle bir şey olamaz. Emeğin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim." dedi. Konu ile ilgili iftira olduğunu ve yanlış yazıldığını dile getiren Belevi, "Birazdan göreceksiniz ben gazino sahnesi yapıyorum. Sahnede sirtaki yapılmıyor mu ben onu yaptım. Öyle saptırılıyor ki ben anlamıyorum. Benimle uğraşan insanlar var. Evet orkestram ile yollarımızı ayırdık. Bunu büyük ustalar da yapıyor. Bakın Ajda Pekkan mesela bunu ara ara yapıyor. Mental yorgunluklar oluşuyor. Profesyonel anlamda bir yeniliğie ihtiyaç vardır. Helalleştik vedalaştık. Benimle uğraşan birileri var. Ben sahnede şovumu yaparım. Uğraşmaya devam etsinler. Biz işimizi doğru yapıyoruz. Yel ancak kayadan toz alır." diyerek sitemini dile getirdi.