"Oscar tokadı" sonrası sessizliğini bozdu: Will Smith'e söylediği ilk sözleri açıkladı

94. Oscar Ödülleri'ne, komedyen Chris Rock'ın yaptığı bir şakaya Jada Pinkett Smith’in eşi Will Smith'in sahneye çıkarak Rock'a tokat atması törene damga vurmuştu. Pinkett, yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.

"Oscar tokadı" sonrası sessizliğini bozdu: Will Smith'e söylediği ilk sözleri açıkladı

Oscar'a damga vuran tokat skandalının ana kahramanlarından biri olan Jada Pinkett Smith, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

People'a konuşan ünlü isim, olayın ilk başta gerçek olmadığını düşündüğünü "Bu bir skeç' diye düşündüm" sözleriyle ifade etti.

"İYİ MİSİN?"

52 yaşındaki Smith, sözlerine; "Will'in ona vurmasının imkânı yok' diye düşünüyordum. Will sandalyesine doğru yürümeye başlayana kadar bunun bir skeç olmadığını bile fark edemedim" diye devam etti.

Jada Pinkett Smith, gösteriden sonra yalnız kaldıklarında eşi Will Smith'e söylediği ilk sözlerin "İyi misin?" olduğunu belirtti.

"Oscar tokadı" sonrası sessizliğini bozdu: Will Smith'e söylediği ilk sözleri açıkladı - Resim : 1

"'SANA ZARAR VERMEK İSTEMEDİM' DEDİ"

Olaydan hemen sonra Chris Rock'ın yanına geldiğini anlatan Smith, “Chris sahnenin sonuna geldi ve benden özür dilemeye çalıştı. 'Sana zarar vermek istemedim' dedi. 'Bunu şimdi konuşamam Chris' dedim" ifadelerini kullandı.

"UMARIM BARIŞ SAĞLANIR"

Oscar'daki skandaldan bu yana Chris Rock'la konuşmadığını anlatan Smith, "Umarım bu konudaki tüm yanlış anlaşılmalar giderilir ve barış sağlanır" dedi. (NTV)