Otelin önünde sürünürken görüldü... Masum şekilde duruyor ama o dünyanın en korkunç canlılarının başında geliyor

Otelin önünde sürünürken görülen yılan, masum bir şekilde duruyordu ancak dünyanın en korkunç canlılarından biri olarak biliniyor. Onu gören yetkililer korku içinde hemen hayvan koruma uzmanlarını arayarak bölgeye çağırdı. Uzmanlar, uzun zamandır aç kaldığını ve zayıfladığını söyledi. Tahminlerine göre, evcil olan hayvan sahibi tarafından bölgeye bırakıldı. Uzmanlar, sahibini aramaya başladı.

Otelin önünde sürünürken görüldü... Masum şekilde duruyor ama o dünyanın en korkunç canlılarının başında geliyor

Billerica & Tewksbury Animal Control , yaklaşık 4 yaşında olduğu tahmin edilen boanın Pazar günü Tewksbury'deki Extended Stay America Hotel'in dışında bulunduğunu söyledi. Hayvan Kontrol Memuru Christine Gualtieri, MassLive'e yılanın "son derece zayıf olduğunu ve aylardır beslenmemiş gibi göründüğünü" söyledi.

Otelin önünde sürünürken görüldü... Masum şekilde duruyor ama o dünyanın en korkunç canlılarının başında geliyor - Resim : 1

TERK EDİLMİŞ OLABİLİR

Gualtieri, "Uzun süre gevşek olsaydı, çevredeki kemirgenlere erişebilirdi. Bu, muhtemelen daha fazla ihmal edildiğine ve yakın zamanda terk edildiğine inanmamıza neden oluyor." dedi. Hayvan kontrol yetkilileri, sahibi belirlenemezse yılanın yeni bir eve yerleştirileceğini söyledi.