Otobüste gizli çekime 2 yıl hapis!

Otobüste uyuyakalan bir kadının gizlici fotoğraflarını çeken bir Suriyeli 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme pişmanlık göstermeyen sanığa indirim ve erteleme uygulamadı.

Otobüste gizli çekime 2 yıl hapis!

İstanbul'da Şişli'de bir otobüse binen kadın boş bulduğu koridor kısmındaki koltuğa oturdu. Kadın bir süre sonra uyuyakaldı. Ancak bir süre sonra otobüste çıkan kavga ve itiş kakış üzerine kadın uyandı. Talihsiz kadın kavganın kendisinin gizlice fotoğraflarının çekilmesi üzerine çıktığını anladı.

Uyuyan kadının göğüslerini çekti

Kadın yolcunun uyuduğu sırada fotoğraflarının çekildiğini farketen başka bir yolcu, sanık M.O'nun elinden telefonu almaya çalıştı.  Otobüsteki arbedenin büyümesi üzerin polis çağırıldı.

 Suriyeli sanığın telefonunu alan polis, telefonda kadın yolcunun gögüs bölümünün fotoğraflarını buldu. 

Savcılık 6 yıla kadar hapsini istedi

Habertürk'ün haberine göre savcılık Suriye uyruklu M.O'nun 2 yıldan 6 yıla kadar hapsini istedi. M.O ise suçlamaları kabul etmeyerek savunmasında telefonunun yeni olduğunu, fotoğraf çekmeyi tam öğrenemediğini, yanlışlıkla çekmiş olabilceğini söyledi.

Mahkeme sanık M.O'yu 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanıkta her hangi bir pişmanlık görmeyen mahkeme cezada indirime ya da ertelemeye gitmedi.