Dünya kahraman köpekleri konuşuyor

İnsanların en sadık dostları olarak bilinen köpekler bu özelliklerini bir kez daha gösterdi. Miley ve Moxie adındaki iki köpek, sahiplerinin küçük bebeğini korumak için kobra yılanıyla ölümüne bir savaşa girdi. Bebek kurtuldu ancak kahraman köpek Miley hayatını kaybetti.

Dünya kahraman köpekleri konuşuyor

Filipinler'in Kidapawan kentinde meydana gelen olay izleyenlerin gözlerini yaşarttı. Baba Jaime Selim ve eşi Pauie işte olduğu sırada meydana gelen olayda, bakıcısı ev işlerini yaparken minik kız Skye da yan taraftaki odasında uyuyordu. O sırada anne Pauie de işteydi. O sırada bebeğin bulunduğu odaya doğru bir kobra yılanı yaklaştı.

Ailenin iki köpeği bebeğin odasına doğru yönelen kobra yılanını görünce engellemek için amansız bir mücadeleye girişti. Miley ve Moxie'nin yaklaşık 3 dakika süren kahramanca savunmasının ardından yılan hayatını kaybetti ancak Miley aldığı ısırıklar nedeniyle hayatını kaybetti. Moxie ise iki gözünü birden kaybetti.

Uyandığında olayın farkına varan ve güvenlik kameralarını kontrol eden baba Jaime Selim, köpeklerinden birinin kızının hayatını kurtarmak isterken kahramanca hayatını kaybettiğini gördü. Diğer köpeği de gözlerini kaybetmiş ancak minik bebek Skye'ın hayatını kurtarmıştı.

Kobra yılanı ile birlikte köpeği Miley'ın bir fotoğrafını çeken baba Selim, köpeklerini çok özleyeceklerini ifade ederek kızlarını canları pahasına korudukları için teşekkür etti. Selim, Moxie'nin gözlerinin kobra yılanının püskürttüğü zehirden dolayı kör olduğunu ifade etti.

Köpeklerine ne kadar teşekkür etse az olduğunu ifade eden Selim, Miley'i özenle hazırlanmış bir mezarlığa defnettiğini, Moxie'nin ise tüm bakımına devam edeceğini söyledi.