Öykü Çelik'in evliliğe giden ilişkisi neden bitti? İlk kez konuştu...

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor yarışması dönüşü evlilik teklifi aldığı emlak danışmanı İsmail Berhan’dan neden ani bir kararla ayrıldı?

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor yarışması dönüşü kasım ayından beri aşk yaşadığı emlak danışmanı İsmail Berhan’dan evlilik teklifi almış ve mutluluktan havalara uçmuştu. İsmail Berhan’ın Bebek’teki evinde kalmaya başlayan Çelik, sık sık sevgilisiyle mutluluk pozları veriyordu.

Çelik, önceki hafta sevgilisinin hediye ettiği konuşulan cipiyle kameralara takılmış, parmağındaki 25 bin dolarlık yüzüğünün yanı sıra 42 bin dolarlık pırlanta taşlı pahalı saatiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu röportajın üzerinden henüz bir hafta geçmeden herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Sevgilisiyle Bodrum’a tatile giden Çelik, döner dönmez sosyal medyadan ayrıldığını duyurdu ve açıklamasında şu satırlara yer verdi:

“İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. sevgiler..."

“Magazin Hattı”nın telefonla ulaştığı Öykü Çelik, “İhanete mi uğradınız, neden ani bir kararla ayrıldınız?” sorusuna sadece “Olmadı, yürütemedik” demekle yetindi. Geçen pazar arkadaşlarıyla görüntülen İsmail Berhan’da yaşadığı ayrılıkla ilgili sadece “Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Aldığı yeni lüks aracıyla görüntülenen Berhan, geçen salı ise bayram tatilini geçirmek için arkadaşlarıyla Bodrum’a gitti. Üç görevli İsmail Berhan’ın bagajını yerleştirdi.