Ozan Güven'in darp iddiasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Kavganın sebebi...

Ozan Güven'in 6 aydır beraberlik yaşadığı ve yakın çevresine "Evlenip çocuk yapacağım" dediği Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ozan Güven'in darp iddiasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Kavganın sebebi...

İki hafta önce yaşanan kavganın ayrılık tartışması nedeniyle ortaya çıktığı öne sürüldü.

Ozan Güven'in ayrılmak istediği ancak sevgilisinin buna karşı çıktığı ve ikili arasında daha sonra arbede yaşandığı öğrenildi.

Darbedildiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunan Bulutsuz, Güven'in iddiasına göre kavga sırasında kırılan abajurun üzerine düşünce kolları kesildi.

Ozan Güven'in de arbedede yara aldığı yüzünde izler oluştuğu belirtildi.

Deniz Bulutsuz'un açıklaması

Deniz Bulutsuz da Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

Bulutsuz'un açıklaması şöyle:

"13 Haziran 2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddem gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canmıa kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum."

Öte yandan Deniz Bulutsuz, Ozan Güven için 2 ay uzaklaştırma kararı aldı.

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek geldi.

Özdemir'in mesajı şöyle: "Can dostumuz Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven tarafnıdan canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek ne konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Söylemek istediğimiz binlerce söz varken kelimeler yetersiz kalıyor, kalbimiz sıkışıyor. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır!

Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz. Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu yok...

Hiçbir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez!

Lütfen haberleri okuyanlar ve kırıcı yorumlarda bulunanlar bir kez olsun Deniz ve değerli ailesi için ellerini vicdanlarına koysunlar. Deniz'in yanında olan, bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz.

Soruşturma sürecinin başladığı bu olayda Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Hak eden kişi cezasını alacaktır.

Her zaman yanındayız ve seni çok seviyoruz güzel ve temiz kalpli arkadaşım"

Oğlu da evdeydi

Ozan Güven'in olaylı gecesiyle ilgili ilginç detay; oğlu da evdeydi

Ozan Güven'in 6 aydır aşk yaşadığı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasının yankıları sürüyor. Deniz Bulutsuz, Güven'in 1 saat boyunca ağır şiddetine maruz kaldığını iddia ettiği gece Güven'in oğlu Ali Ateş'in evde olduğu ve o sırada odasında uyuduğu öğrenildi. Öte yandan Deniz Bulutsuz'un olaydan 1 hafta sonra darp raporu aldığı konuşuluyor.