Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisi hakkında neler söyledi?

Özcan Deniz, aşk yaşadığını ilan ettiği kendisinden 23 yaş küçük olan İranlı Modacı Samar Dagdar’la ilgili soruya hangi yanıtı verdi?

Velayet davası açtığı eski eşi Feyza Aktan’la kanlı bıçaklı olan Özcan Deniz, İranlı Modacı Samar Dadgar’la aşk yaşadığını sosyal medyadan dosta düşmana ilan etti. 49 yaşındaki Deniz, kendisinden 23 yaş küçük olan Dagdar’ın siyah beyaz bir paylaşımının altına şu satırları yazdı:

“Tam kaybettim dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın... Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın. İyi ki de inatsın, sabırsın. Onca yokluğa sahiplerin arasında nadide bir "var"sın...”

İranlı modacı Samar Dadgar’da Özcan Deniz’in aşk dolu bu paylaşımına duygusal satırlarla karşılık verdi:

"Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkânsız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim...”

Özcan Deniz hafta başı abisi Ercan Deniz’le bir binadan çıkarken kameralara takıldı. Ünlü şarkıcı, genç sevgilisi hakkında konuşmak istemedi.