Yılmaz Erdoğan'dan yeni sevgili açıklaması

Eski eşi Belçim Bilgin ve oğluyla Bodrum’da hasret gideren Yılmaz Erdoğan, adının aşk dedikodularına karıştığı kendisinden 19 yaş küçük spor spikeri Damla Uğurtürk’le ilgili ilk kez konuştu.

Belçim Bilgin, geçen hafta oğlu Rodin’le Bodrum tatilinde yılın yorgunluğunu üzerinden attı. Bilgin, arkadaşlarıyla uzun uzun deniz keyfi yaptı. Güzel oyuncu daha sonra kurulanma faslına geçti.

Yılmaz Erdoğan’da eski eşi Belçim Bilgin ve 11 yaşındaki oğlunu kaldıkları otelde ziyaret etti. Erdoğan, oğluyla hasret giderdi. Ünlü oyuncu 2018’de boşandığı Belçim Bilgin’le zaman zaman samimi görüntüler de verdi.

Köyceğiz’de bir çiftlik evinde yaşayan Yılmaz Erdoğan, daha sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı ve pandemi koşullarını kastederek “Bütün dünya bana uydu” dedi.  

Erdoğan, pandemide sanat dünyasının büyük yara aldığına dikkat çekti. Ünlü oyuncu yeni sinema filmi “Kin”in dijital platformda yayınlanacağını ifade etti. Yılmaz Erdoğan “Çok Güzel Hareketler 2”deki moderatörlük görevini geçen aylarda film çalışmaları nedeniyle öğrencisi Eser Yenenler’e devretmişti.

Erdoğan’ın adı geçen ocak ayında kendisinden 19 yaş küçük spor spikeri Damla Uğurtürk’le anılmıştı. O dönem bir proje için buluştuklarını ve sadece arkadaş olduklarını açıklayan ikili, geçen günlerde ise Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarına beraber katılmıştı.