Özgür Özel, İYİ Parti'den istifa eden isme teşekkür etti! "Ahmet Özer partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıyor"

Seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'ndan istifa ederek kendilerine destekte bulunan Hatice Gürbulak'a teşekkür etti. Partisinin Esenyurt adayı Ahmet Özer ile ilgili ise Özel "Ahmet Özer partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıyor. Gel Ahmet Başkan'ım, dosta güven, dost olmayana endişe verelim. Esenyurt'un 1 Nisan Belediye Başkanı Ahmet Özer'i sizlere emanet ediyorum." dedi.

Özgür Özel, İYİ Parti'den istifa eden isme teşekkür etti! "Ahmet Özer partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıyor"

Esenyurt'taki halk buluşmasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, seçime 4 gün kaldığını ve 2019'da Esenyurt'u 1 milyonun üzerindeki nüfusla geri aldıklarını hatırlattı. İlçede bayrak değişimi yapıldığını ifade eden Özel, CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer'e başarılar diledi, hayırlı olmasını temenni etti. 

"AHMET ÖZER PARTİDEN DEĞİLMİŞ GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞIYOR"
Ahmet Özer'in partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıldığını savunan Özel, insan ayırmadıklarını ve Esenyurt'ta sosyal demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, muhafazakar Kürt demokratlardan; Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı ve Çerkez'i ile ilçedeki herkesten oy isteyip, oy aldıklarını vurguladı. Meydandaki emeklilerden el kaldırmalarını ve bayraklarını sallamalarını isteyen Özel, emeklilerle 1,5 ay önce bir diyalog kurduğunu ve o diyalogda onlara "meydanlara çıkalım" dediğini hatırlattı.

Özgür Özel, İYİ Parti'den istifa eden isme teşekkür etti! "Ahmet Özer partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıyor" - Resim : 1

"HEP BİRLİKTE ÇOK İSTEDİK ANCAK BAŞARAMADIK"
Esenyurt'ta genç işsizliğin yüksek olduğunu söyleyen Özel, gençlere "14-28 Mayıs'ta hükümeti değiştirmek istiyordunuz. Hep birlikte çok istedik ancak başaramadık. Gençler, sakın enseyi karartmayın, başınızı öne eğmeyin, umudunuzu kaybetmeyin. Tüm genç kardeşlerimizi 31 Mart günü, kendi geleceklerine Esenyurt'a, İstanbul'a ve Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırıyorum. Sandık başına davet ediyorum." dedi. CHP'yi baba evine benzeten Özel, kapılarının herkese ait olduğunu ve tapusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'te olduğunu belirtti.

"AHMET ÖZER'İ SİZLERE EMANET EDİYORUM"
Konuşmasının sonunda sahneye Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer'i çıkaran Özel, "Gel Ahmet Başkan'ım, dosta güven, dost olmayana endişe verelim. Esenyurt'un 1 Nisan Belediye Başkanı Ahmet Özer'i sizlere emanet ediyorum." diyerek vatandaşa seslendi.

Özgür Özel, İYİ Parti'den istifa eden isme teşekkür etti! "Ahmet Özer partiden değilmiş gibi gösterilmeye çalışıyor" - Resim : 2

EYÜPSULTAN'DA VATANDAŞLARI SELAMLADI
Özel, Esenyurt'taki halk buluşmasının ardından Eyüpsultan'da otobüsle halkı selamladı. Eyüpsultan Yaşam Parkı önünde otobüsten kalabalığı selamlayan Özel, yaptığı kısa konuşmada CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen'in daha önce neler yaptığından söz etti ve destek istedi.

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN İSME TEŞEKKÜR
Özel, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'ndan istifa edip kendilerine destek için yanlarında bulunan Hatice Gürbulak'a da teşekkür etti.