Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na değişimle ilgili ne diyecek? Deniz Gürel kulis bilgisi paylaştı

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, CHP'deki değişim tartışmalarıyla ilgili "Özgür Özel, ‘Değişimin önünü açın Sayın Genel Başkanım, parti içindeki değişime destek verin siz aday olmayın değişimin önünü açın Sayın Genel Başkanım’ diyeceği de güçlü iddialar arasında" kulis bilgisini paylaştı.

Siyasal iletişimci Ferhat Murat, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki değişim tartışmaları ve kurultay süreci programda masaya yatırıldı.

"İMAMOĞLU'NUN ADAYLIĞINDA PROBLEM YOK"
Gürel "Kemal Beye yakın isimler ‘Ekrem Bey’in adaylığıyla ilgili problem yok, Kemal Bey zaten söyledi aday olması gerektiğini, açıklanmaması özel bir stratejiden değil ancak Mansur Yavaş’ın isminin açıklanması özel bir stratejinin parçası İYİ Parti’nin özellikle Ankara’yı istemesi CHP’de bir rahatsızlık yarattı. Bu noktada İYİ Parti’nin Ankara’da önünü kesmek için yapıldı’ dediler." ifadelerine yer verdi.

ÖZGÜR ÖZEL, KILIÇDAROĞLU'NA 'ADAY OLMAYIN' DİYECEK"
CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'aday olmayın' diyeceği yönündeki iddialara ilişkin Gürel "Değişimciler bu hafta içi hep tutum belgesi olarak nitelendirdiği Özgür Özel’in hazırladığı değişim belgesini açıklaması bekleniyor. Bu belgeyi ve değişimi, dünyaya, Türkiye’ye bakışı gibi başlıklara yanıtlar verecek. Bu belgeyi Sayın Kılıçdaroğlu’na kendisinin götüreceği ifade edildikten sonra ‘Değişimin önünü açın Sayın Genel Başkanım, parti içindeki değişime destek verin siz aday olmayın değişimin önünü açın Sayın Genel Başkanım’ diyeceği de güçlü iddialar arasında." dedi.