Özgür Özel’den İYİ Partililere çağrı: İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin İYİ Partililere yaptığı çağrıda "İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum. Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım. Ankara’da siyasetin ittifakını yapamadık. Bizden de ayrılanlar var. Ben canları sağ olsun diyorum. Eski dosttan düşman olmaz diyorum. Buradan bütün iyi insanlara sesleniyorum. Sandıkta birleşelim, tek talebim, tek isteğimdir." dedi.

Özgür Özel’den İYİ Partililere çağrı: İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Denizli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim mitingine CHP Denizli Belediye Başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve ilçe belediye başkan adayları katıldı. 

"İYİ İNSANLARA, YAKASINDA, GÖNLÜNDE, GÖZÜNDE GÜNEŞ AÇANLARA SESLENİYORUM"
"Açık net söylüyorum" diyen Özel "Anketler şunu söylüyor; Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AK Parti kazanıyor. Onun için burada samimiyetle söylüyorum. Bundan sonra bir başka partiye oy verirseniz, belediye AK Parti belediyesi olur. Ama CHP’ye oy verirseniz, belediye sizin de belediyeniz olur. İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum." dedi.

"GELİN 31 MART’TA SANDIKTA VİCDANIN İTTİFAKINI YAPALIM"
İttifak çağrısında bulunan Özel "Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım. Ankara’da siyasetin ittifakını yapamadık. Bizden de ayrılanlar var. Ben canları sağ olsun diyorum. Eski dosttan düşman olmaz diyorum. Buradan bütün iyi insanlara sesleniyorum. Sandıkta birleşelim, tek talebim, tek isteğimdir. Bu ittifakın adı Denizli İttifakı’dır." ifadelerine yer verdi.