Özgür ve Mert görevden uzaklaştırıldı! Sıfırıncı Gün 2.bölüm izleme ekranı! Sıfırıncı Gün 2.bölüm hd izle!

Sezonun en yeni dizilerinden olan Sıfırıncı Gün ilk bölümüyle geçen hafta ekranlara geldi. Daha ilk bölümden beğenileri toplayan Sıfırıncı Gün dizisinin detayları izleyiciler tarafından arama motorlarında aratılmaya başlandı. İşte Sıfırıncı Gün İzleme ekranı…

Özgür ve Mert görevden uzaklaştırıldı! Sıfırıncı Gün 2.bölüm izleme ekranı! Sıfırıncı Gün 2.bölüm hd izle!

Başrollerinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosu şu şekilde; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat. TV8 ekranlarında her Çarşamba yayınlanacak dizinin yeni bölümünde Sıfırıncı Gün'ün ilk bölümünde Başkomiser Kadir ve ekibi, uzun süredir peşinde oldukları azılı suçlu Ejder'in izini buluyor.

Ekip bundan sonra ne yapacak?

Düzenledikleri operasyonla Ejder'den kurtulan ekip ağır bir bedel ödeyecektir. Başkomiser Kadir'in ekibinde yer alan iki kişi operasyonda şehit olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...

Üstelik, operasyonun ardından ödenecek bedeller bu kadar da değildir. Ekibin gözde polisleri Özgür ve Mert görevden uzaklaştırılır. Ancak Özgür ve Mert'in soruşturmadan uzak kalmaya hiç niyetleri yoktur.

Özgür ve Mert yürüttükleri gizli operasyonda yeni atanan Başkomiser Fatih ile karşı karlıya kalırlar. Yaşanan yüzleşme tüm ekibin kaderini bir kez daha değiştirecek. Peki ekip bundan sonra ne yapacak?
 

 

 SIFIRINCI GÜN YENİ BÖLÜM İZLEME EKRANI