Özkan Uğur'un yoğun bakım doktorundan ağlatan paylaşım! Son anlarını anlattı

Uzun yıllar mücadele ettiğini kansere cumartesi günü yenik düşen ünlü sanatçı Özkan Uğur, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. Usta sanatçının yoğun bakım doktorundan duygusal bir paylaşım geldi. Doktor Aylin İksöz, Uğur'un son anlarını anlattı.

Özkan Uğur'un yoğun bakım doktorundan ağlatan paylaşım! Son anlarını anlattı

Üçüncü kez lenf kanserine yakalanan ve yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce entübe edilen usta sanatçı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti.

Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurmuştu.  Özkan Uğur’un hastanedeki son günlerinde yanında olan doktoru Aylin İksöz'de Uğur'un ölümü üzerine sosyal medya hesabından duygulandıran bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Aylin İksöz, şu ifadeleri kullandı:

“Yoğun bakımda çalışan bir anestezi doktoru olarak maalesef işimin bir parçası insanlara sevdiklerinin ölüm haberi vermek, bunun en zor olduğu anlardan biri dün Özkan Ugur’un ailesine onun ölüm haberini verdiğim an oldu.

"BU HAYATTA ÇOK AZ İNSANIN ERİŞEBİLECEĞİ BİR ERDEM"

Özkan Ugur’la ilgili anlatılacak çok şey var, ama şu an şarkılarından, oyunculuğundan ya da Ali Desidero’yu bile ezbere biliyor oluşumdan değil son 1.5 aydır yoğun bakımımızda yatarken tanıdığım Özkan Uğur’dan bahsetmek istiyorum.

Yoğun bakımlar bence insanın en gerçek halini gördüğümüz yerler, ölüm gerçeği devreye girince birkaç gün önce uykularınızı kaçıran başka dertleriniz önemsiz ayrıntılara dönüşüyor, toplum baskısından kurtulup tam olarak kimseniz ona dönüşüyorsunuz. Günlük hayatta nazik bir insan olmak çok takdir ettiğim bir özellik, ama illa gerçek olmak zorunda değil, oysa yoğun bakım yatağında yatarken en zorlandığın anlarda bile teşekkür etmeyi ve lütfen demeyi ihmal etmemek, gülümsemeye devam etmek… Bu, hayatta çok az insanın erişebileceği bir erdem.