Panik ve çığlık sesleri! Sivillerin vurulduğu saniye saniye o anlar

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı açtığı savaşın ikinci gününde kahreden görüntüler gelmeye devam ediyor. Putin'in orduya verdiği harekat emriyle ilk olarka Donbass'ta başlayan operasyon Kiev, Odessa ve Lyiv'e doğru ilerliyor. Sivillerin Rus savaş uçağı tarafından hedef alındığı görüntü de ortaya çıktı.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in özel operasyon talimatı ile başlayan operasyon Donbass'ın ardından Kiev, Odessa ve Lyiv'e de yayıldı. Ukrayna'nın başkenti Kiev Rus savaş jetleri tarafından aralıksız bombalanıyor. Kiev yakınlarındaki patlamalar ve saldırı anları da kameralara yansıyor. Sivillerin Rus savaş uçağı tarafından hedef alındığı yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Rus savaş jeti sivilleri hedef aldı! Saniye saniye o anlar

Rusya savaş jetinin Kiev yakınlarında sivillerin bulunduğu bir noktayı hedef aldığı anlar kaydedildi. Saldırıdan saklanan vatandaşlar tarafından çekilen görüntülerde Rus savaş jetinin alçak uçuş yaptığı ve füzeyi bıraktığı görülüyor. Patlama ile birlikte cep telefonunun görüntüsü yok oluyor, çığlık sesleri duyuluyor.

Ukrayna Birinci Dışişleri Bakan Yardımcısı Dzheppar, açıklamasında, "Rus uçakları ve Grad roketatarları tarafından Ukraynalıların üstüne ateş açılan çok sayıda görüntü var. Harekete geçme zamanı. Rusya'nın SWIFT ile bağlantısını kesin" ifadelerini kullandı.