Parkında ortasındaki ağaca ilişen adamın ağaçla yaptığı şey herkesin midesini bulandırdı. Büyük tepki patlama. Dünyayı ayağa kaldırdı

İngiltere'de yaşanan olay görenlerin ağzını açık bıraktı. Olay güpegündüz ve kamuya açık alanda gerçekleşti. Video kaydı olmasa kimsenin inanmayacağı olaya polis müdehale etti.

Parkında ortasındaki ağaca ilişen adamın ağaçla yaptığı şey herkesin midesini bulandırdı. Büyük tepki patlama. Dünyayı ayağa kaldırdı

İngiltere'nin Salisbury şehrinde Queen Elizabeth Bahçelerinde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 40'lı yaşlarındaki adam gündüz vakti bir ağaçla ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Parktaki vatandaşlar, 40'lı yaşlarındaki bu adamın sıcak havada çıplak bir şekilde ağaca sürtündüğüne ve onu öptüğüne şahit oldu ve o anları kayda aldı.

POLİS EKİPLERİ GÖZALTINA ALDI

Ağacın bulunduğu parkta olaya tanık olan ve video kaydına alan bir vatandaş, "Gerçekten ne oluyor? Ağaca mı sürtünüyor? Ne oluyor?" diye haykırdı.

Parkında ortasındaki ağaca ilişen adamın ağaçla yaptığı şey herkesin midesini bulandırdı. Büyük tepki patlama. Dünyayı ayağa kaldırdı - Resim : 1

SERBEST KALDI

Wiltshire Polisi sözcüsü, "40'lı yaşlarındaki bir erkek, ahlaka aykırı teşhir şüphesiyle tutuklandı. Adam, gözaltına alındı ve soruşturma devam ederken kefaletle serbest bırakıldı." açıklamasını yaptı.

ÇEVRECİLER NE DİYECEK?

Yaşanan durumun canlı haklarına ihlal niteliği taşıyıp taşımadığı ülke genelinde tartışma konusu olurken çevreciler ağacın taciz mağduru olduğu görüşünü savundu.