Parkta yürüyemiyor, evlerinin camlarını açamıyorlar... Adana Kozan'da pis koku yüzünden bölge halkı nefes alamaz oldu

Dereden yükselen pis kokudan rahatsız olan vatandaşlar, şikayet etmeye devam ediyor. Bölgedeki atık suyun, Adana Kozan'daki Atatürk Parkı içinde bulunan Kilgen Çayı'na dökülmesinden dolayı günden güne kirlenen çay yüzünden bölge sakinleri, evlerinin camlarını açamaz olduklarını bildirdi.

Parkta yürüyemiyor, evlerinin camlarını açamıyorlar... Adana Kozan'da pis koku yüzünden bölge halkı nefes alamaz oldu

Cumhuriyet Mahallesi'nden geçen Kilgen Çayı'na atık su aktığı için vatandaşlar şikayetçi. Başvuru yapmalarına rağmen yetkililerin ilgilenmediğini belirten vatandaşlar, gerekli çalışmanın yapılmamasına tepki gösterdi. Kokudan dolayı evlerinin camlarını açamadıklarını anlatan vatandaşlar, çocuklarını parka oynamaya getirdikleri zaman, parkta yürüyüş yaparken de kokuya maruz kaldıklarını söyledi.

Parkta yürüyemiyor, evlerinin camlarını açamıyorlar... Adana Kozan'da pis koku yüzünden bölge halkı nefes alamaz oldu - Resim : 1

"ÇEVREYE BÜYÜK KOKU YAYILIYOR"

Mahalle sakini Fatih Ateş, "Cumhuriyet Mahallesi'nden gelen atık sular var o atık sular kanalizasyona akıtılması gerekirken Kilgen Çayı'na akıyor. Burada akıtılan atık su çevreye büyük koku yaymaktadır. Çevredeki vatandaşlar aşırı derece rahatsız oluşmaktadır. Çökertme sistemi ile kokunun azaltılmasını sağladık. Temennimiz yetkililerin çalışmayı bir an önce tamamlayıp kokuyu gidermesidir. Atatürk Parkımızı her geçen gün daha iyi yapmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.