Penaltı kararı futbolcuları birbirine düşürdü! Onur Bulut, Arda ve Cenk tartıştı: “Müdahale olduğuna yemin et Arda"

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan mücadeleye Arda Güler’in yere düşmesi sonrası verilen penaltı damga vurdu. Penaltıya sebebiyet veren Onur Bulut ile Arda Güler arasında yaşanan diyalog ise ortaya çıktı.

Penaltı kararı futbolcuları birbirine düşürdü! Onur Bulut, Arda ve Cenk tartıştı: “Müdahale olduğuna yemin et Arda"

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Beşiktaş’a 4-2 yenildi.  Fenerbahçe’nin gollerini 41.dakikada Enner Valencia (P) 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci, Beşiktaş’ın gollerini ise 58. ve 62.dakikada Cenk Tosun, 76. Dakikada Redmond ve 90+1. Dakikada Aboubakar attı.

Penaltı kararı futbolcuları birbirine düşürdü! Onur Bulut, Arda ve Cenk tartıştı: “Müdahale olduğuna yemin et Arda" - Resim : 1

PENALTI TARTIŞMA YARATTI

Maça 38.dakikada Arda Güler’in düşürülmesiyle verilen penaltı damga vurdu. Futbolcular arasında uzun süre tartışma yaratan pozisyonda Halil Umut Meler kararını değiştirmedi. Enner Valencia 41.dakikada meşin yuvarlığı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Penaltı kararı futbolcuları birbirine düşürdü! Onur Bulut, Arda ve Cenk tartıştı: “Müdahale olduğuna yemin et Arda" - Resim : 2

FUTBOLCULAR ARASINDA TARTIŞMA

İlk yarının bitmesinin ardından penaltı pozisyonu soyunma odasına giderken futbolcuların gündemindeydi. Penaltıya sebebiyet veren Onur Bulut ile Cenk Tosun ve Arda Güler arasında tartışma yaşandı.

Sabah’ın haberine göre Cenk Tosun araya girerek "Müdahale olduğuna yemin et Arda" dedi.

Arda Güler ise, "Hakem verdi ağabey, bana değil ona itiraz et" karşılığını verdi.

İlk yarı sonunda soyunma odasına da giderken Onur'un pozisyonu konuşmaya devam ettiği ve Arda'ya, "Ben sana dokunmadan düşüyorsun" dediği kameralara yansıdı.

Penaltı kararı futbolcuları birbirine düşürdü! Onur Bulut, Arda ve Cenk tartıştı: “Müdahale olduğuna yemin et Arda" - Resim : 4