Pencereden yola bakarken yol kenarında olanları kayda aldı... Arabasını park etmeye çalışan şoförün zor anları güldürdü

Sosyal medyada paylaşılan video herkesi gülümsetti. En küçük araçlardan biriyle park etmek için çabalayan şoför, ortalama bir aracın gireceği boşluğa girmekte zorlanınca, o anda pencerede onu izleyen bir başkası tarafından kayda alındı. Şoför dakikalarca minik aracını park etmek için ter döktü.

Araç kullanmanın en zor yanı araç park etmeyi öğrenmektir. Doğru ve kısa sürede park etmek pek çok şoförün araç kullanırken yapmakta zorlandığı şeylerden biridir. Hatta iyi park eden şoför, araç kullanımından daha çok hayranlık uyandırabilir. Park etmeyi bir türlü berecemeyenler ise alay konusu olur. 

Pencereden yola bakarken yol kenarında olanları kayda aldı... Arabasını park etmeye çalışan şoförün zor anları güldürdü - Resim : 1

DAKİKALARDA UĞRAŞTI

Normal boyutlarda bir aracın girebileceği bir park alanı gören şoför, minik aracını park etmek için boş alana yanaştı. Ancak dakikalarca park etmek için çabaladı. Defalarca girdi çıktı, hatta arkadaki araca çarpacak gibi oldu. O anları karşı apartmanda yaşayan ve o anları gören biri fark edince kayda aldı.