Pınar Deniz'i ağlatan gece

Reyting rekortmeni Yargı dizisinin başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz aşk yaşadıkları iddiasına ne yanıt verdi?

Pazar akşamlarına damgasını vuran "Yargı" dizisi sezon finali yaptı. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünü paylaştığı dizi ekibi Beyoğlu'nda bir mekanda son bölümü birlikte izledi. Kaan Urgancıoğlu, dizide babasına hayat veren usta aktör Hüseyin Avni Danyal'ı Amerikalı oyuncu Jack Nicholson'a benzetti.

Pınar Deniz geçen hafta marka elçisi olduğu mücevher markasının davetiyle Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında yürümüş, Kaan Urgancıoğlu da partnerinin paylaşımının altına kalp emojisi göndermişti. Muhabirler bu duruma atıfta bulundu.

Pınar Deniz, George Miller "Three Thousand Years Of Longing" film ekibiyle Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında yürüyen rol arkadaşı Ece Yüksel'i övdü. Pınar Deniz çok duygusal bir akşam geçirdiğini belirtti. Dizinin senaristi Sema Ergenekon, Kaan Urgancıoğlu'yla yer değiştirince, yakışıklı oyuncu peş peşe esprileri sıraladı.

Kaan Urgancıoğlu sezonu değerlendirirken Hüseyin Avni Danyal'ın sözlerini örnek gösterdi. Pınar Deniz geçen hafta Cannes Film Festivali dönüşü havalimanında verdiği röportajda aşk yaşadığı gündeme gelen Kaan Urgancıoğlu'nu çok sevdiğini vurgulamıştı