Pınar Işık Ardor’dan seçim ittifakı kulisi! “Üst düzey yöneticilerden bilgi aldım” diyerek paylaştı: Katılırsak kendi logomuzla katılacağız

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Gündeme Dair'de Pınar Işık Ardor "Yeniden Refah’ı, Cumhur İttifakı’na davet ettiler, ‘Şu anda onaylanan bir şey yok, Pazartesi açıklarız. Milletvekilliği pazarlığına girmeyeceğiz, katılırsak kendi logomuzla katılacağız’ dedi, Yeniden Refah Partisi’nin üst düzey yöneticileri" sözleriyle kulis bilgisini paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, Akademisyen/Yazar Prof. Dr. Celal Erbay, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek ve İYİ Parti YSK Temsilcisi Av. Mustafa Öztürk; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 

"MİLLETVEKİLLİĞİ PAZARLIĞINA ASLA GİRMEYECEĞİZ"
Ardor "Bugün Binali Yıldırım, Fatih Erbakan ile bir araya geldi. Yeniden Refah’ı, Cumhur İttifakı’na davet ettiler. Kendilerinden aldığım bazı bilgiler var. Yeniden Refah Partisi’nin üst düzey yöneticileri ‘Şu anda onaylanan bir şey yok, başkanlık divanı oturup karar verecek, pazartesi açıklarız. milletvekilliği pazarlığına asla girmeyeceğiz, katılırsak kendi logomuzla katılacağız’ dediler." ifadelerini kullandı.

DSP İLE GÖRÜŞME YARINA ERTELENDİ
Ardor ittifak görüşmeleriyle ilgili "Öte yandan DSP ile görüşme var, bu akşam saatlerinde Önder Aksakal ve sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapması bekleniyordu. Ancak yarına ertelendi. Bu durumda DSP’de Cumhur İttifakı’na katılabilir. HÜDA-PAR için depremden önce gelen bilgiler olumlu yöndeydi. Ön mutabakat ‘çok olumlu’ demişlerdi. Cumhur İttifakı’na HÜDA-PAR’da katılabilir. Anavatan Partisi’ne bir çağrı var. Anavatan’da Cumhur İttifakı’na katılabilir." dedi.