29. dönem POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı! İşte e-Devlet Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama ekranı!

Polis Akademisi Başkanlığı duyurdu! 29. dönem POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına Polis Akademisi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek. İşte 29. dönem POMEM giriş sınavı sonuçları ve e-Devlet ekranı!

29. dönem POMEM giriş sınavı sonuçları açıklandı! İşte e-Devlet Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama ekranı!

Polis Akademisi Başkanlığı POMEM sonuçlarını açıkladı. Adaylar 29. dönem POMEM eğitimi için giriş sınavı sonuçlarına internet üzerinden sorgulayabilecek.

POLİSLİK SINAVI SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan sınav sonuçlarına ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.”

e-Devlet Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama ekranı!