Prens Harry ile Meghan Markle'dan ses getiren yeni anlaşma!

Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'nden ayrılıklarıyla uzun süre gündemde kalmıştı. Son zamanlarda yaptıkları anlaşmaların sonlanmasıyla konuşulan çift "ekonomik kriz" iddialarını boşa çıkaracak yeni bir anlaşmaya imza attı.

Prens Harry ile Meghan Markle'dan ses getiren yeni anlaşma!

Kraliyet Ailesi'nden ayrılıklarıyla uzun süre gündemde kalan Prens Harry ve Meghan Markle, yeni bir anlaşmayla isimlerinden söz ettiriyor.

Çiftin, bir film, senaryosu hazır olan bir dizi ve henüz senaryosu belli olmayan bazı içeriklerinin yolda olduğu açıklandı.

Netflix içeriklerinden sorumlu Bella Bajaria "Neler üzerinde mi çalışıyorlar? Branndon Riegg ile henüz senaryosu belli olmayan bazı içerikler üzerinde çalışıyorlar. Aslında ellerinde baya bir iş var. Ancak çalışmaların daha çok başındalar. Film çok iyi" dedi.

Anlaşma ile ilgili detaylar gizli tutulsa da çiftin geçtiğimiz yıl, Carley Fortune'un Meet Me At The Lake kitabının haklarını satın aldığı biliniyor.

MİLYON DOLARLIK ANLAŞMALARI BİTMİŞTİ

Archewell Productions adında bir şirketi olan çift, platform ile 2020 yılında bir anlaşma imzalamıştı.

Anlaşma kapsamında birçok proje hayata geçmişti, özellikle Harry and Meghan adlı belgesel uzun süre gündem olmayı başarmıştı.

Geçtiğimiz yıl çiftin Spotify ile imzaladığı milyon dolarlık anlaşma sona ermişti. (NTV)