Rahat hırsız! Kıyafetleri çıkarmakla uğraşamadı cansız mankeni çaldı!

Fatih’te, bir giyim mağazasında yaşanan hırsızlık girişimi yok artık dedirtti. Güpegündüz yaşanan olayda, sarı montlu bir şüpheli mağazanın önünde duran mont ve tişörtü gözüne kestirdi. Mankenin üzerindeki tişörtü kolayca çıkarıp cebine koyan şüpheli, montu da almak istedi. Şüpheli montu çıkaramayınca cansız mankenle birlikte götürdü. Bu sırada dükkan sahibine yakalandı.

Rahat hırsız! Kıyafetleri çıkarmakla uğraşamadı cansız mankeni çaldı!

Fatih’te, bir giyim mağazasında son zamanlarda çok sayıda hırsızlık olayı yaşandı. Dükkan sahibi canından bezdi. Mağazanın önünden geçen şüpheliler farklı zamanlarda dükkanın önünde duran kıyafetleri çalıp gitti.

Rahat hırsız! Kıyafetleri çıkarmakla uğraşamadı cansız mankeni çaldı! - Resim : 1

MONTU ALDI, HIRSIZI BIRAKTI

Son hırsızlık olayında ise sarı montlu bir şüpheli mağazanın önünde duran mont ve tişörtü gözüne kestirdi. Mankenin üzerindeki tişörtü kolayca çıkarıp cebine koyan şüpheli, montu da almak istedi. Şüpheli mankenin üzerindeki montu çıkarmak için uzun süre uğraştı. Başarılı olamayan şüpheli, montu cansız mankenle birlikte götürdüğü sırada işyeri sahibi durumu fark etti. Hızla dışarı çıkan işyeri sahibi mankenle montu, şüphelinin elinden alarak yerine koydu. İşyeri sahibi dükkana girerken şüpheli ise, dükkanın önünden ayrıldı. Yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.