Rahatsızlığı nedeniyle programlarını iptal etmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü Akkuyu'daki törene online katılacak

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, katıldığı bir televizyon programında rahatsızlanması sonucu bugünkü programlarını iptal eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Mersin'deki törene online katılacağını söyledi.

Rahatsızlığı nedeniyle programlarını iptal etmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü Akkuyu'daki törene online katılacak

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, hukukçu avukat Serkan Toper, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş; Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade'nin konuğu oldu. 

"BU TİP RAHATSIZLIKLARIN YAŞANMASI GAYET NORMAL"
Gürel "Sayın Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumu yayında yaşananlardan sonra birçok kişiyi korkuttu. Kendisinin ifade ettiği gibi mide rahatsızlığı sonucu yaşadığı bir problemdi. Liderlerin yoğun bir mesaisi var. Biz her ne kadar kabul etmesek de artık hepsinin belli yaşları var. Bu yoğun tempo onları takip eden muhabirleri de zorluyor. Bu tip rahatsızlıkların yaşanması gayet normal." dedi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÖRENE ONLİNE KATILACAK"
Gürel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programıyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in sosyal medyadan "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" açıklamasını yaptığını aktardı. 

Gürel "Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Adana, cumartes günü İzmir, pazar da Ankara'da mitinglerine devam edecek. Bilgileri cumhurbaşkanlığı yetkililerinden aldım." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7 ortak yayınında soruları yanıtladı. Program, başladıktan sonra verilen kısa aranın ardından planlanan süreden önce bitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" açıklamasında bulundu