Real Madrid kötü haberi resmen duyurdu! Yıldız futbolcunun diz bağları koptu

Real Madrid kulübü, Fransa Milli Takımı kampında sakatlanan Eduardo Camavinga’nın sağ diz dış yan bağlarında kopma meydana geldiğini açıkladı. İspanyol basını futbolcunun 8-10 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Real Madrid kötü haberi resmen duyurdu! Yıldız futbolcunun diz bağları koptu

Milli futbolcu Arda Güler’in kadrosunda yer aldığı Real Madrid’de sakatlık şoku yaşanıyor. İspanyol ekibinin 21 yaşındaki genç futbolcusu Eduardo Camavinga, Fransa Milli Takımı’nda PSG’den Ousmane Dembele ile girdiği ikili mücadele sonucu sakatlandı. Yıldız futbolcunun son durumu hakkında Real Madrid kulübü açıklama yaptı.

Real Madrid kötü haberi resmen duyurdu! Yıldız futbolcunun diz bağları koptu - Resim : 1

DİZ DIŞ YAN BAĞLARINDA KOPMA MEYDANA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, milli takım kampı sırasında sakatlanarak Madrid'e dönen 21 yaşındaki oyuncunun, sağ diz dış yan bağlarında kopma meydana geldiği tespit edildi.

Real Madrid kötü haberi resmen duyurdu! Yıldız futbolcunun diz bağları koptu - Resim : 2

UZUN SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

İspanya basınında yer alan haberlere göre ise Camavinga'nın, sahalara 8-10 hafta arası sürecek tedavinin ardından dönmesi bekleniyor.

Geçen hafta Real Madrid ile sözleşmesini 2029 yılına kadar uzatan orta saha oyuncusu, bu sezon İspanya temsilcisinde tüm kulvarlarda 17 maçta görev almıştı.

Real Madrid kötü haberi resmen duyurdu! Yıldız futbolcunun diz bağları koptu - Resim : 3

REAL MADRID'İN SAKAT FUTBOLCULARI

Öte yandan Real Madrid’de Arda Güler başta olmak üzere Ceballos, Courtois, Militao, Tchouameni ve Bellingham’ın sakatlıkları bulunuyor. Bu isimlerin arasında Camavinga da eklenmiş oldu.