Resmen duyurdu! Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe taraftarına müjde! Fenerbahçe- Olmypiakos maçı şifresiz yayınlanacak

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Yunan ekibi Olmypiakos ile karşı karşıya geleceği maçın TV8 kanalından şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu.

Resmen duyurdu! Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe taraftarına müjde! Fenerbahçe- Olmypiakos maçı şifresiz yayınlanacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, çeyrek final ilk müsabakasında 3-2 yenildiği Yunan ekibi Olmypiakos ile bu kez Kadıköy’de karşı karşıya gelecek.

18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç, EXXEN platformu üzerinden şifreli yayınlanacaktı. Ancak EXXEN’in sahibi olan Acun Ilıcalı söz konusu müsabakanın şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

Resmen duyurdu! Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe taraftarına müjde! Fenerbahçe- Olmypiakos maçı şifresiz yayınlanacak - Resim : 1

TV8'DE ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

Survivor programında konuşan Ilıcalı, “Televizyon başındaki izleyicilerimize iyi haber. Fenerbahçe - Olympiakos maçı, TV8'de şifresiz olarak yayınlanacak” dedi.

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fenerbahçe - Olympiakos UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı, canlı olarak TV8 ekranlarında yayınlanacak. Saat 22.00'de başlayacak karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında da heyecan yine TV8 ekranlarında yaşanacak. Başarılar Fenerbahçe..." ifadelerini kullandı.

Resmen duyurdu! Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe taraftarına müjde! Fenerbahçe- Olmypiakos maçı şifresiz yayınlanacak - Resim : 2