Resmi açıklama geldi! Tuncay Şanlı geri döndü! “Bu hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi”

Trendyol 1.Lig ekibi Sakaryaspor, teknik direktörlük görevine Tuncay Şanlı’nın getirildiğini açıkladı. Şanlı’nın göreve getirilmesine ilişkin olarak yapılan sosyal medya paylaşımında, “Bu hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi! Evine hoş geldin şampiyon” denildi.

Resmi açıklama geldi! Tuncay Şanlı geri döndü! “Bu hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi”

Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollarını ayıran Sakaryaspor’da yeni teknik adam belli oldu.  TFF 2. Lig'de kazanılan şampiyonlukta takımın teknik direktörü olarak görev alan Tuncay Şanlı ile anlaşmaya vardı. Yapılan görüşmelerin neticesinde Şanlı’nın teknik direktör görevine getirildiği resmen açıklandı.

Resmi açıklama geldi! Tuncay Şanlı geri döndü! “Bu hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi” - Resim : 1

"EVİNE HOŞ GELDİN ŞAMPİYON"

Sakaryaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Tuncay Şanlı döneminde kazanılan şampiyonluğun görüntülerine yer verilerek, “Bu hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi! Evine hoş geldin şampiyon” ifadelerine yer verildi.

 

TUNCAY ŞANLI’NIN SAKARYASPOR DÖNEMİ

Tuncay Şanlı, 2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta olan Sakaryaspor'da 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 84 puan toplayarak 2,17 puan ortalaması yakalamıştı. Ayrıca teknik direktörlük kariyerindeki ilk şampiyonluk kupasını da kazanmıştı.