Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise görüntülendi! O sözleri olay oldu

Adı Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Hadise, çıkan mesajlardan sonra ilk kez görüntülendi. Hadise'nin sözleri dikkat çekti.

Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise görüntülendi! O sözleri olay oldu

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Bugünkü yayında Hadise ve Reza Zarrab'a ait olduğu iddia edilen mesajlar yayınlandı. Olayın ardından görüntülenen Hadise'nin suratının asıklığı ve sözleri dikkatlerden kaçmadı. 

"Söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz"

Son günlerde Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Hadise, önceki akşam ofisinden çıkarken görüntülendi. Makyajsız olduğu için görüntülenmek istemeyen Hadise, basın mensuplarına "Söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz, o yüzden bundan sonra konuşmayacağım diyerek tepki gösterdi.

 

"Reza Zarrab, Ebru Gündeş'le evliyken Hadise ile yasak aşk yaşadı" iddiası

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gözlerden uzak bir nikah töreni yaparak evlenen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, bu sefer de Seren Serengil'in "Reza Zarrab, Ebru Gündeş'le evliyken Hadise ile yasak aşk yaşadı" iddiasıyla konuşulmaya başlandı.

Yüzünü kapattı

30 Eylül'de Mehmet Dinçerler ile boşanan şarkıcı Hadise, menajeri Haluk Şentürk'ün Etiler'deki ofisinden çıkarken görüntülendi. Makyajsız olan Hadise, şapkasıyla yüzünü kamufle etmeye çalıştı. Yardımcısıyla aracına mini bavulunu yollayan şarkıcı, görüntü vermek istemedi.

Konuşmama kararı aldı

Makyajsız olduğu gözlenen Hadise, gelen sorular karşısında, "Söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz, o yüzden bundan sonra konuşmayacağım" diyerek soruları kibarca geri çevirdi.

İşte Hadise'nin o görüntüleri:

Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise görüntülendi! O sözleri olay oldu - Resim : 3

Reza Zarrab ile adı yasak aşk dedikodularına karışan Hadise görüntülendi! O sözleri olay oldu - Resim : 4