Rihanna katliam karşısında sessiz kalmadı! 95 milyonluk hesabından Filistin'e destek paylaşımı

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına Ramazan Bayramı'nda da devam ederken, 11 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle şehit sayısı 83'e çıktı. Gazze'de yaşanan katliam karşısında Rihanna da sessiz kalamadı.

Rihanna katliam karşısında sessiz kalmadı! 95 milyonluk hesabından Filistin'e destek paylaşımı

Dünyaca ünlü isimlerden Filistin halkına destek gelmeye devam ediyor.  Şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen Rihanna'da yaşanan insanlık dışı muameleye sessiz kalmadı.

Rihanna 95 milyonluk Instagram hesabından çocukların öldüğü savaşa tepki gösterdi. Yıldız şarkıcı devletlerin yanlış politikasından dolayı masum insanların öldüğünü, bir an önce bu duruma çözüm bulunması gerektiğine de vurgu yaptı.

Rihanna paylaşımında şu sözlere yer verdi; "İsrail ile Filistin arasında gördüğüm şiddetten dolayı kalbim kırılıyor! Görmek için çıplak değilim! Masum İsrailli ve Filistinli çocuklar bomba barınaklarında saklanıyor, sadece Gazze'de 40'tan fazla hayat kaybediliyor, bunlardan en az 13'ü masum çocuktu!"

"Bir çeşit çözüme ihtiyaç var! Ne yazık ki masum insanların hükümetin ve aşırılık yanlılarının sürdürdüğü düşüncelerin kurbanı olduğunu görüyorum ve bu döngünün kırılması gerekiyor!"

Rihanna katliam karşısında sessiz kalmadı! 95 milyonluk hesabından Filistin'e destek paylaşımı - Resim : 1