Rita Ora yine üstsüz! Yeni şarkısını yatakta verdiği üstsüz poz ile duyurdu

Geçen hafta katıldığı bir davette giydiği mor dantel elbisenin içine sütyen giymeyen Rita Ora, eleştirilerin hedefi olmuştu. Olayın üzerinden çok fazla bir zaman geçmeden yeni şarkısını duyurmak için sosyal medya hesabından yatakta olduğu üstsüz bir kare paylaşan Ora'ya bu kez beğeni yağdı.

Rita Ora yine üstsüz! Yeni şarkısını yatakta verdiği üstsüz poz ile duyurdu

İngiliz şarkıcı Rita Ora, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette giydiği dantel elbisenin içine sütyen giymeyi tercih etmedi. Davete katılanların ilgisini çekmeyi başaran Ora, kimileri tarafından beğenilse de bazı eleştirilerin de hedefi olmaktan kaçamadı. 

YATAKTA ÜSTSÜZ PAYLAŞIMIYLA DUYURDU

Sevilen şarkıcı, son dönemde ilgi çekici tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabından hayranlarını mutlu edecek bir haber paylaşan Ora, yeni parçası "You Only Love Me"nin çarşamba günü yayınlanacağını duyurdu. 

Rita Ora yine üstsüz! Yeni şarkısını yatakta verdiği üstsüz poz ile duyurdu - Resim : 1

Ancak şarkıcı bunu yaparken hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Çünkü Ora bu haberi üstsüz yatak pozuyla verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Rita Ora, şarkısını açıklama da duyursa da gözler paylaşılan kareden ayrılamadı. Çünkü Ora, yatakta üstsüz bir şekilde poz verdi. 32 yaşındaki ünlü şarkıcı, verdiği pozda telefonla uğraştı. Ünlü şarkıcı karesindeki kombininde minik pembe payetli bir etek tercih etti. 

Rita Ora yine üstsüz! Yeni şarkısını yatakta verdiği üstsüz poz ile duyurdu - Resim : 2