Rusya'da istismarcı baba uykusunda üç kızı tarafından öldürüldü

Rusya'da 57 yaşındaki bir baba kızları tarafından uyku esnasında öldürüldü. Üç kızına da tecavüz ettiğini iddia eden kızları mahkemede tecavüz saldırılarına son vermek için öldürdüklerini söyleyerek en az cezayı almak istiyor.

Rusya'da istismarcı baba uykusunda üç kızı tarafından öldürüldü

Üç kızına da cinsel saldırada bulunduğu iddia edilen baba kızları tarafından uyuduğu esnada av tüfeğiyle öldürüldü. Babalarını öldürdüklerini itiraf eden kız kardeşler, tecavüz saldırılarına karşı koymak için öldürdüklerini söyledi.

Hapse girmekten korkan kardeşler mahkemede babaları için ''sübyancı ve tecavüzcü'' şeklinde ifade vererek en az cezaya çarptırılmak istiyor. Otopsi sonucunda babadan alınan örneklerde "kendi kızlarıyla cinsel birleşimleri" ve "saldırganlık eğilimi" olduğu tespit edilerek çocuk seks saldırganı olduğunu saptandı.

Psikiyatrik ve Tıbbi Muayene Enstitüsü'nün babanın kızları ölümle tehdit ettiğini ve cinsel saldırılarda defalarca bulunmak istediğini belirtti. Enstütü'nün raporuna göre istismarcı babanın kızlarını tehdit, şiddet, aşağılama ile manipüle ettiği, ayrıca “dayak, alay, fiziksel ve cinsel istismar” uyguladığı yer aldı.

Şu anda iki abla cinayetle suçlanıyor, en küçük olanı ise  babasının öldürüldüğü sırada geçici olarak delirdiği iddiasıyla akıl hastanesine yatırılacak. Ailenin diğer fertleri kızların babalarının cinsel istismarı hakkında yalan söylediğini ve onu öldürerek parasını almak istediklerini öne sürdü.Rusya'da istismarcı baba uykusunda üç kızı tarafından öldürüldü - Resim : 2

Soruşturmada kızların uzun bir süre boyunca fiziksel ve zihinsel işkence çektiği doğrulandı. Elde edilen bulgularda babanın kardeşlerden birine ''Annenin yerini alacaksın. Seninle evleneceğim ve bebeğimi doğuracaksın." dediği ortaya çıktı. Dava hala devam ediyor.