Rusya'daki vahim saldırıda eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova'nın da hayatını kaybettiği belirlendi!

Moskova'da önceki gün gerçekleşen terör örgütü DAEŞ'in düzenlediği saldırı sonucunda en az 133 kişi hayatını kaybetti. Rusya'nın bugün için bir günlük yas ilan ettiği olayda, hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oluyor. Rusya Sağlık Bakanlığı, eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova'nın da ölenler arasında olduğunu bildirdi.

Rusya'daki vahim saldırıda eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova'nın da hayatını kaybettiği belirlendi!

Moskova'da gerçekleşen terör örgütü DAEŞ'in düzenlediği saldırı sonucunda en az 133 kişi hayatını kaybetti. Korkunç saldırıya dünyadan tepkiler artarak devam ederken, hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oluyor. Rusya Sağlık Bakanlığı, eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova'nın da ölenler arasında olduğunu bildirdi. Sekiz yaşında bir çocuk ise yaralanlar arasında ve durumu kritik.

Rusya'daki vahim saldırıda eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova'nın da hayatını kaybettiği belirlendi! - Resim : 1

Moskova'daki katliamın ardından Rusya bugün 1 günlük yas tutuyor. Crocus belediye binası'nda, 133 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlenmişti.

Rusya Sağlık Bakanlığı, öldürülenlerin kimliklerini açıkladı. Kurbanlar arasında eski güzellik kraliçesi Ekaterina Novoselova da var.

Novoselova'nın 2001 yılında memleketi Tver'de güzellik yarışmasını kazandığı ve son zamanlarda Moskova'da yaşadığı belirtildi. Kurbanlardan bir diğeri ise aslen Yekaterinburglu olan Ural Devlet Ekonomi Üniversitesi mezunu 44 yaşındaki Natalia Zudina'ydı.